Infrarood | Collageen | Vitamine D

Kom bij ons zonnen en geniet van een zichtbaar en verantwoord resultaat! Wij bieden u bij onze zonnestudio een complete beleving van kwaliteit, hygiëne en goed opgeleid personeel. Uiteraard voldoen wij aan de vastgestelde EU 0.3 w/m2 norm.

Sun Studio


Een heerlijk kleurtje! Ook wanneer het buiten geen mooi weer is of wanneer u geen tijd hebt om in de zon te zitten.
Sun Studio laat u graag kennis maken met de nieuwste zonnebanken van Ergoline. Dat betekent een mooie teint,
maar wel op een verantwoorde manier. De zonnebanken kleuren u verantwoord bruin. Maar, er is meer dan alleen een kleurtje: 
De juiste zonnebank, kan zelfs uw gezondheid bevorderen.

Infrarood zonnebank

Een infrarood zonnebank genereert warmtestraling. Hierdoor worden de huid, spieren en gewrichten gestimuleerd en worden afvalstoffen sneller afgebroken.

Vitamine D

Vitamine D is onmisbaar voor bijvoorbeeld celdeling en het immuunsysteem. Onze speciale lijn zonnebanken zorgt voor extra vitamine D aanmaak en dus meer vitaliteit!

Collageen

Onze collageenlampen stimuleren de aanmaak van collageen en elastine.
Dit zorgt voor een jongere
huid en verminderd
rimpelvorming!

Waarom kiezen voor
Sun Studio?

De zonnebanken met infraroodlampen en collageenlampen zorgen voor extra stimulatie van uw immuunsysteem. Door het ontspannen van uw huid en bloedvaten, verbetert de kwaliteit van uw huid.

De extra warmte zorgt bovendien voor een soepele werking van uw gewrichten. Dit effect is nog sterker doordat de Ergoline zonnebanken ook extra vitamine D aanmaken. De extra collageen aanmaak ten slotte, zorgt voor een vermindering van de rimpels. 

De zonnebank is dus veel meer dan alleen een kuurtje voor een mooie kleur. Door het juiste gebruik, kunt u uw lichaam stimuleren en uw gezondheid verbeteren.

Met onze speciale actie, kunt u dit ook nog eens tijdelijk extra voordelig doen!

Wat men van ons vindt

Indra Rompas

“Top plek voor een heerlijke beetje zon in de winter hele mooie tent en zeer maar dan ook zeer hygiënisch en vrolijk en vriendelijk personeel!!! “

Philip Sonneveldt

“Zeer schoon! Aardig personeel en goed banken. Tip!”

 

Tayfun Turgut

“Prachtige zonnestudio met hele goeie banken!! Zeker een aanrader!!”

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens langs!