Meer collageen door het juiste gebruik van de zonnebank!

Er zijn weinig zaken zo belangrijk voor een gezonde huid als collageen. Collageen zorgt voor elasticiteit in onze huid en verminderd daardoor bijvoorbeeld rimpels en verslapping van de huid.

Helaas neemt de collageen productie af vanaf ongeveer het 25ste levensjaar. Dit betekend dat invloeden van buitenaf (zon, vuil, koude) meer invloed op onze huid krijgen. Tegelijkertijd veroudert de huid ook sneller, waardoor de huid slapper en rimpeliger wordt.

Vanzelfsprekend is dit een natuurlijk proces, dat betekent niet dat u hier geen invloed op kunt hebben. Door bewust om te gaan met uw huid, kunt u aanmaak van collageen stimuleren waardoor u veroudering kunt vertragen.

Omdat wij bij Sun Studio ons bewust zijn van de kansen die een goede huidverzorging biedt, willen we graag informeren hoe u beter voor uw huid kunt zorgen.

Door bewust om te gaan met uw huid, kunt u aanmaak van collageen stimuleren waardoor u veroudering kunt vertragen.

Necla Gökalp

Huidspecialist, Sun Studio

Zin en onzin over Collageen

Er zijn drankjes die collageen bevatten en beweren dat de huidkwaliteit hierdoor wordt verbeterd. Er zijn ook pillen en crèmes die extra collageen toevoegen.

Helaas is er ook veel tegenstrijdigheid op dit gebied. Collageen die via eten of drinken wordt ingenomen, wordt namelijk deels afgebroken in de maag en niet opgenomen. Dat betekend dat een collageendrankje de aanmaak wel versterkt, maar niet voldoende is voor dagelijkse productie. Hetzelfde geldt voor shakes en pillen.

Veel claims die worden gemaakt door verkopers, kunnen daarom ook niet worden bewezen.

Gelukkig zijn er daarom ook andere manieren om uw collageen en hyaluronzuur te stimuleren. Onze producten zijn in combinatie met onze zonnebanksessies erg effectief.

Door de combinatie van het aanbrengen van collageen op de huid, bijvoorbeeld middels crèmes, lotions of oliën, wordt de stimulerende werking van onze speciale zonnebanken met collageenlampen zelfs nog versterkt.

De bewezen formule van deze collageenkuur zorgt voor extra collageen, elastine en hyaluronzuur. Dit betekend dat het effect op de huid al na enkele weken duidelijk zichtbaar is.

Onze collageenbanken voor een jongere huid

Een bezoek aan de zonnebank had vroeger als doel om een mooi kleurtje te krijgen. Natuurlijk is dit nog steeds een belangrijke reden om lekker een zonnebank te pakken.

Maar de techniek van zonnebanken is de afgelopen jaren enorm verfijnd. Hierdoor is er veel meer mogelijk!

Door nieuwe technologie, is het mogelijk om heel specifiek uw gezondheid te stimuleren. Zo hebben we modellen van Ergoline die gericht collageen aanmaken. Ook bieden wij kuren aan die gericht zijn op pijnlijke gewrichten (infrarood zonnebank) of op extra aanmaak van vitamine D.

Optimaal resultaat met onze collageen zonnebanken en crèmes

Onze methode is tweeledig. Door de juiste crème voor u te selecteren, brengen we extra collageen aan op uw huid.

Dan neemt u plaats onder onze collageenzonnebank. Deze lampen hebben effect op de kleur van de huid en een stimulerend effect op de aanmaak van collageen en elastine. De speciale golflengte en filtering van het licht, stimuleert de diepere huidlagen waar de productie van collageen wordt gereguleerd.

Dit betekent dat er meer collageen wordt aangemaakt, waardoor de kwaliteit van de huid verbeterd.

U kunt hierbij denken aan minder rimpels en een soepeler aanvoelende huid.

Collageen zonnebanken en crèmes

Collageen zorgt voor een soepele, gezonde en rimpelvrije huid. Dat betekent dat onze collageenbanken u helpen aan een jonger uiterlijk. Geef uw huid een boost met onze collageenbehandeling en laat uzelf stralen!

Collageen zonnebanken en crèmes

 

Collageen zorgt voor een soepele, gezonde en rimpelvrije huid. Dat betekent dat onze collageenbanken u helpen aan een jonger uiterlijk. Geef uw huid een boost met onze collageenbehandeling en laat uzelf stralen!

Verantwoord zonnen bevordert de gezondheid

Onze zonnestudio onderscheidt zich door ons breed aanbod van verschillende modellen zonnebanken. Door bijvoorbeeld onze speciale collageenbanken, werkt u ieder bezoek opnieuw aan een gezonde, jonge en rimpelloze huid.

Met de juiste begeleiding door onze specialisten, stemmen we de sessies precies af op uw behoeften. Dit betekend dat naast een heerlijk ontspannende sessie, u ook merkbaar resultaat heeft.

Wanneer u in onze studio bent, kunt u altijd vragen naar de meest passende kuur.

Ook kunt u geheel vrijblijvend bellen, om de mogelijkheden voor te bespreken.

Wij zien uit naar uw komst!